Старши треньорът на Крумовград – Неманя Миланович, коментира нулевото равенство между неговите възпитаници и Хебър на „Георги Бенковски“ в Пазарджик. Сърбинът съжали, че новакът в елита не си е тръгнал с трите точки срещу „гробарите“.

Миланович обясни, че за него не е проблем да има спекулации около поста му, защото „треньорската професия е съпътствана с напрежение“.

„За нас бе важно да вземем позитивен резултат след последните два двубоя. Днес играхме срещу директен опонент. Затова бе важно да вземем точки. Докато играхме 11 срещу 11, имахме няколко отлични шанса. След това с 10 човека бе доста по-трудно за нас. Опитахме се да се защитим по-скоро. Като цяло, направихме отличен двубой. Бяхме достатъчно дисциплинирани. Резултатът бе важен за нас, по-скоро заслужавахме да спечелим“.

„Съжаляваме, че изпуснахме две точки. Но накрая можеше и да загубим. Страшно много нарушения в срещата. За нас е важно да можем да играем и директно, и позиционно. Това зависи и от нашия противник. Днес бе доста по-трудно, но през втората част играхме доста добър футбол и имахме доста положения. Не съм сигурен дали всички нарушения заслужаваха толкова много жълти картони. Ще направим необходимите анализи и ще видим защо сме получили толкова картони“.

Миланович коментира и спекулациите около бъдещето си: „За мен не е проблем. Напрежението съпътства треньорската професия. Днес спечелихме 1 точка, в добра позиция сме. В следващите мачове ще опитаме да печелим още точки и да сме в първата част на таблицата.

„Просто трябва да вкараме гол. В реализирането трябва да се подобрим. И в получаването на ненужните жълти картони. Не сме Лудогорец и Левски, трябва да сме по-добри във всеки елемент“.