Благодаря на всички, които са гласували за мен. Това е голямо признание, каза футболистът Антон Недялков, след като получи приза за най-добър спортист на община Разград за 2020 година.

Футболистът заяви, че изтичащата вече година за него е била изпълнена с много емоции - положителни и отрицателни. "Положителните емоции, защото ми се роди син, който дълго време чакахме със съпругата ми. Негативните - сами ги виждате, за момента отборът не е в оптималната си форма, което не ме прави щастлив" коментира Недялков и изрази надежда това да е кратък период от време, който ще премине.

"Целите, които си поставяме за следващата година е както всяка година да станем шампиони и да гоним високите върхове", допълни футболистът от Лудогорец.

На второ и трето място в класацията са колоездачът Мирослав Минчев и шахматистът Ивайло Енчев. След призовата тройка в десетката на община Разград се нареждатбоксьорката Пламена Иванова, лекоатлетът Владислав Димитров, състезателката по борба Фатме Шабан, културистът Радослав Тодоров, шахматистът Момчил Николов, състезателят по стрелба с лък Боян Бонев и лекоатлетката Димана Захариева.

За отбор на годината е избран мъжкият отбор на Лудогорец, като наградата от името на клуба получи Антон Недялков.

Най-перспективен млад състезател стана Хамди Басри от клуба по борба "Лютфи Ахмедов".

Наградата за най-добър треньор в индивидуалните спортове бе връчена на наставника на лекоатлетите от клуб Лудогорец Красен Цонев, а в колективните спортове - на Тодор Живондов, треньор на Лудогорец II.

Треньорът Красен Цонев и водачът на първата десетка на община Разград за 1962 година Иван Димитров получиха награди от редакционната колегия на местния вестник.

Церемонията по връчването на призовете на десетте най-добри спортисти на община Разград за 2020 година се проведе в Общинския културен център при спазване на всички противоепидемични мерки. Кметът Денчо Бояджиев поздрави състезателите и треньорите за постиженията им и им пожела здраве, вяра, оптимизъм и спортният дух да продължава да живее в съзнанието им.