Футболистът на Лудогорец Антон Недялков остана доволен от успеха на своя отбор над Славия с 2:0 в отложен мач от efbet Лига. Бранителят разкри, че срещу "белите" винаги се играе трудно, а Левски и ЦСКА са основните конкуренти на Лудогорец, макар че всичко зависи от "орлите", според крайния защитник.

"Не сме имали съмнения дали ще спечелим. Знаете, че трудно играем тук срещу Славия. Винаги могат да направят проблем на противника. Стояха и чакаха наша грешка. Играхме разумно, бяхме търпеливи и вкарахме два гола", започна той.

"Въпрос на време, тренировки и адаптация на футболистите е да разберат философията на господин Дерменджиев и да осъзнаят какво очаква от тях. Виждате, че започваме да играем по-добре, дано продължаваме така", продължи футболистът на Лудогорец.

"Дано се дава млад на младите и талантливите. Много е важно за нас да върви националният отбор на България, но за да се случва това трябва да играят български играчи в клубовете си. Все още не сме имали разговори с Илиан Илиев. Ако съм здрав, можем да се срещнем и да говорим. Все още съм в процес на адаптация, защото нямам нужната подготовка. Изненадан съм, че се справям добре в тези три мача. Леко и постепенно ще бъде всичко, ще ми дават почивка, за да успея да свикна", добави крайният бранител.

"На никого не му е приятно да е догонващ, защото малко или много има напрежение. Ние сме свикнали така, но по-добре да сме на първо място.  Левски и ЦСКА винаги могат да застрашат титлата. Ако играем така, както трябва, няма да имаме отново никакъв проблем за титлата", завърши Недялков.