Защитникът на Лудогорец Антон Недялков сподели, че се надява на „поне малко късмет” в Шампионска лига, за да може тимът отново да изпита от емоцията в групите на най-силния европейски клубен турнир.

Бранителят говорил на Летище София преди заминаването на шампионите за Австрия, където ще протече част от подготовката им за новия сезон.

„Настроението е добро. Всички са отпочинали и им личи, че са заредени и са готови да започнат по най-добрия начин подготовката. Засега всичко върви добре, чакаме още няколко човека, да се запълни състава. Надявам се подготовката да започне по най-добрия начин”, сподели Недялков.

„В момента не се чувствам напълно готов, но се старая да влизам максимално добре в процеса. Все пак знаете, че претърпях контузия, която се проточи във времето и не успях да се възстановя напълно. По време на подготовката ще правя и възстановяване, и подготвителен процес”, каза още той.

„В отбор като Лудогорец, главната цел винаги е да се класираме на такъв голям форум като Шампионска лига. Ще направим всичко възможно и се надявам да имаме поне малко късмет, за да усетим тази тръпка”, допълни бранителят.

„От една страна ме е яд, че не бях в националния отбор, защото играхме срещу много добри отбори, а и видяхте, че момчетата не се притесняваха да играят. Всички са млади и се стараха да се надиграват. Това, че не се получава, не е от голямо значение”, каза още защитникът по повод контролите на националния ни тим.