Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев все още не е наясно дали ще продължи кариерата си в тима на „канарчетата“. Националът има договор с пловдивчани до 30 юни.

Във вторник вечер на срещата с феновете старши треньорът на Ботев Азрудин Валентич е казал, че е предложен 3-годишен договор на Неделев и е подчертал, че в тима няма играчи, които да взимат огромни заплати.

84 снимки

Изпълнителният директор, испанецът Сереидо, на няколко пъти подчерта, че условията, които са предложени на национала, са най-добрите в историята на клуба. За момента обаче развитие няма. Според запознати една от причините Неделев да не преподписва е именно босненският наставник. Ако Валентич остане да води Ботев, вероятността същото да направи и полузащитникът не е много голяма.

Националът, който претърпя операция и се възстановява, пропусна целия пролетен дял от шампионата. Той вече тренира без топка, като набляга на беговите упражнения и фитнеса. Очаква се до края на месеца атакуващият халф да започне и по-натоварващи занимания с топката.