Членът на НС на Левски Петър Ганев коментира последните събития в клуба и решението на Живко Миланов да се оттегли от поста на старши треньор. Ганев разкри още, че лично мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков се заел със задачата да преговаря за нов треньор.   

„Факт е, че приехме оставката на Живко Миланов. Той беше категоричен в своето решение. Всички бяхме единодушни, не можем да го правим жертва, насила да го държим. Благодарим му всички. Понесе отговорността и негативи, но не е само той виновен. Трябваше да уважим решението му“.

Антон Узунов
87 снимки

„Нещата си динамични, нека изчакаме няколко дни, надявам се да има развитие скоро. Рано е да даваме по-реална информация. Разговорите почнаха от днес. Наско Сираков ги води преговорите“.

„Не мисля, че такива лични неща бяха били в основата. Състоянието на клуба и какво може да покаже в средносрочна рамка и възможности е основната тема. И каква би била визията на треньора. Не мисля, че фокусът ще са личностни взаимоотношения, а Левски ще е на водещ план. Хората в клуба поставят Левски над личните неща. Наско е силната фигура и е нормално той да води предстоящи разговори", заяви Ганев.