Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков представи новия треньор на „сините“ Славиша Стоянович.

Антон Узунов
13 снимки

„Изключително съм щастлив да представя Славиша. Искам да кажа, че през миналата седмица за пет минути се разбрахме. В нито един момент той не постави никакви условия. Неслучайно в Сърбия написаха, че след като се хваща с Левски в този момент, е мазохист. Истината е, че Славиша държи на и обича Левски. Явно се е заразил преди две години от синята идея и смята, че има недовършена работа в клуба. Лошото е, че попада в изключително труден момент, с много болни играчи от коронавирус. За да няма спекулации относно договора му, той е назначен като спортен директор и треньор. За момента ще съвместява двете длъжности. Приветствам го и може да разчита на мен“, заяви Сираков.

„И казусът с Петър Хубчев е една от причините Стоянович да е назначен по този начин. Но не трябва да се хвърля вината върху него, а такива са изискванията на БФС. Докато не приключим отношенията си с Петьо, не можем да направим нищо. Надявам се до няколко дни да подпишем нов спонсорски договор и да приключим нещата с Хубчев“, добави още той.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.