Известен факт е, че ганайският футболист Насиру Мохамед напусна Левски преди броени дни, но от родината на Мохамед дойдоха неприятни новини за "сините". Отразяващият ганайски сайт "ghanasoccernet" всички свои сънародници в чужбина написа в сряда, че напусналият футболист ще даде "сините" на ФИФА, а месечната му заплата на "Герена" е била 22 хиляди евро. 

Още по темата:

Разпадът в Левски продължава - още един си тръгна

"Бившият капитан на юношите на Гана Насиру Мохамед се раздели с българския Левски. 26-годишният играч прекрати договора си със столичния клуб, след като не е получавал заплата няколко месеца. Насиру се присъедини към Левски от шведския Хакен за около 200 000 евро и беше на месечна заплата от 22 000 евро. Но клубът, който беше засегнат от финансови затруднения, не може да му плаща възнаграждението, което е принудило ганаеца да напусне", твърдят в африканската страна.

Насиру Мохамед

"Той става третият играч, който напуска Левски през последните няколко дни, като се присъединява към Ребин Сулака и Тома Даске. Ghanasoccernet.com може също да разкрие, че агентът на нападателя, който гарантира, че е спазена правилната процедура за анулиране на договора, ще докладва клуба пред ФИФА. Насиру игра 28 пъти и вкара два пъти за Левски в българското първенство", съобщава още медията.

Vladimir Stoyanov / LAP.bg
58 снимки


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.