Бившият футболист на Левски Петър Курдов анализира ситуацията в бившия си клуб. Според нападателя не е нужно държавен заем, защото след това дълговете на клуба от "Герена" ще набъбнат до 50 милиона. Оттам насетне, според Курдов, "и Господ не може да спаси "синия" клуб". 

Левски
34 снимки

"Ако правителството иска да оправи Левски, не виждам какъв заем и под каква форма ще се дава. После кой ще го връща? Ще станат 50 милиона дълговете, тогава и Господ не може да ни спаси. Гледам ги, слушам ги, и ми идва да си ударя главата в телевизора.", каза той.

Бившият нападател недоумява защо Тити Папазов е на преден план в този момент.


"Каква работа има във футболния клуб Тити Папазов? Нямам нищо против него, но досега не съм видял футболен човек да се меси в баскетбола. А в същото време футболните специалисти си мълчат, защото са зврени в миша дупка. Ситуцията в Левски не е добра. И тепърва ще се изострят нещата, като слушах Васил Божков. Той има една страна, правителството друга. Но в крайна сметка страда Левски", каза още той.

Курдов смята, че трябва да се потърси отговорност и от бившите собственици на Левски Спас Русев и Иво Тонев.

"Преди време зададох един риторичен въпрос за Иво Тонев - той като строителен предприемач ли е дошъл на Герена или да се занимава с футбол. Доколкото за Спас Русев, той хал-хабер си нямаше от тази работа", поясни той./Тема спорт