Трима футболисти на Левски трябва да бъдат особено внимателни в действията си в предстоящите мачове на отбора. Става дума за защитниците Цунами, Келиан ван дер Каап и Филип Кръстев. Те висят с картони и при получаване на следващо официално предупрежение ще бъдат наказани. Бразилецът за два мача, а останалите - по един. 

Цунами е с осем официални предупреждения. Последният картон, който левият защитник получи беше в дербито с ЦСКА, а след това успя да се опази в следващите два мача с Берое и Ботев Пловдив. 

start-photo.bg
88 снимки

Срещу "канарчетата" четвъртото си официално предупрежение получи и Филип Кръстев. Националът е ключова фигура в състава на Елин Топузаков и липсата му в някой от предстоящите важни мачове на "сините" в битката за място в Европа през следващия сезон ще бъде осезаема. 

На "Герена" разполагат с четирима централни защитници и евентуално наказание на Ван дер Каап не би следвало да бъде чак такъв проблем пред Топчо. Алтернатива на нидерландеца са Кристиан Димитров и Хосе Кордоба. Двамата лекуваха контузии доскоро, като от известно време българинът тренира на пълни обороти, а панамецът от вчера поднови занимания.