Станислав Иванов не е единственият футболист на Левски, който виси за сблъсъка с ЦСКА от първия пролетен кръг в efbet Лига. Под въпрос са и двама от чужденците на „сините” – гръцкият защитник Янис Каргас и нидерландският нападател Найджъл Робърта. Те участваха само в една контрола на Левски през зимната подготовка.

При пристигането на отбора в Турция, Каргас бе повален от вирус, а това му попречи да води нормален тренировъчен процес, пише „Тема Спорт”. Шансовете му да стартира срещу „червените” са почти нулеви. За титуляри в центъра Хубчев ще избира измежду Холмар Ейолфсон, Нуно Рейш и преквалифицирания в бранител Мартин Райнов.

Найдъл Робърта пък пропусна по-голяма част от подготовката на Левски в Сандански заради мускулна травма. Той започна тренировки наравно със съотборниците си едва в Турция. От щаба на „сините” обаче сметнаха за по-удачно да не избързват с пускането му в игра и той записа само 11  минути в контролата срещу Узбекистан U19. За участието му в мача с ЦСКА ще се решава в последния момент.