Спонсорът на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов направи нови разкрития срещу шефа на Съдийската комисия Костадин Гергинов. Найденов публикува пост във "Фейсбук", призовавайки властите да се намесят и да разследват някои хора от българското съдийство и техните доходи.

 "Може би дойде време някои хора в българското футболно съдийство да отговарят пред съд, КПКОНПИ, НАП... откъде са примерно 5-те апартамента, магазина, апартамента в Несебър, къщата в строеж в Симеоново... като си държавен служител на 2500 лева заплата, примерно. И защо те прикриват началниците с високи оценки в даден мач, каква е тяхната полза? Машинист, как така ВАР в главата на Попи?", написа Найденов.

Пост на Цветомир Найденов

източник: Facebook.com

"Да напишеш жалба до Съдийската комисия на БФС срещу Попи е като едно време да напишеш жалба до Комисията по Хазарта срещу Черепа... излиза Машиниста и ти обяснява, че Попи има вграден ВАР в главата, а в ДКХ (б.р. - Държавната комисия по хазарта) излиза някой подобен индивид и ти обяснява, че Националната Лотария не е лотария, а всъщност е... турнир по покер... и всичко е точно. Всичко това е до време... истината винаги лъсва към края и се налага да се криеш като мишка в Дубай", добави босът на ЦСКА 1948.

Пост на Цветомир Найденов

източник: Facebook.com


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.