Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру грабна приза за най-добрия чужденец в България. Румънецът коментира бъдещето си при разградчани и жребия за Лига Европа с Интер. Атакуващият футболист направи и любопитен коментар за това, че България и Румъния може играят финален бараж за класиране за Евро 2020.

"Чувствам се необикновено. Уникално е. На събитието присъстваха много легенди и големи футболисти. Бъдещето и миналото на футбола. Хубав момент е, когато всички сме заедно. Вече не се чувствам чужденец, след като пет години съм в България. Все още никой не знае дали ще остана. Имам договор за още шест месеца. Всеки ден ходя с усмивка на тренировките. Намерих място в този отбор", заяви Кешеру.

"Харесвам повече колективните награди, защото се печелят по-трудно. Много хора работят за да се постигне това. Искам най-вече да сме здрави. След това нека работим и да видим какво ще стане. Трябва да сме здрави, за да тренираме, играем и печелим", добави още той.

"Интер е на първо място в Италия. Ще бъде интересно. Преди жребия исках да изтеглим точно тях. При предишното ни гостуване в Милано не играх, защото бях наказан. Ето защо пожелах да ни се падне Интер. Знаем, че сме аутсайдери, никой не ни дава шанс, но от това можем да спечелим", добави още той.

"Когато видях как може са паднем, не исках да става така. Дано да няма мач България и Румъния (смее се). Не трябва да има конфликт напрежение. Но ако играем на финала, нека по-добрия да победи", каза още Кешеру.