Левски продължава да се готви за завръщането на клубния футбол след поредната пауза за национални отбори. В неделя, 22.10, от 16:30 часа „сините“ приемат на „Георги Аспарухов“ единствения останал отбор без загуба в шампионата до момента – Черно море.

В сряда към заниманията на столичани се присъединиха и играчите, които бяха повикания в различните национални гарнитури. Треньорът Николай Костов спести натоварванията на двама от тях – Марин Петков и Асен Митков. Първият започна като титуляр при загубата на България с 0:2 като гост на Албания, а вторият също бе сред 11-те за младежката селекция при равенството с Косово 1:1 в София.

Към тренировките наравно със своите съотборници се готвеха Пламен Андреев, Кристиан Димитров, Андриан Краев, Патрик-Габриел Галчев и Преслав Бачев. Днес към заниманията ще се присъедини и Хосе Кордоба. Нито един от националите няма проблеми след участието си в мачовете и всички ще бъдат на разположение за домакинството на „моряците“.

Малката група, с която Николай Костов разполагаше по време на паузата за националните отбори не позволи на „сините“ да проведат контрола, както и минилагер за подобряване на физическото състояние и внедряване на нови тактически идеи.