Левски усилено търси нов нападател. Към момента "сините" разполагат само с един чист централен нападател - Валери Божинов. Той обаче е със статут на резерва

Към момента е ясно, че Левски води преговори с двама, минали през клуба. Собственикът Наско Сираков призна за разговори с юношата на клуба Преслав Боруков. Преди време той бе продаден на Шефилд Уензди, а миналата година се върна като свободен агент в Етър.

Нападателят стана голмайстор на тима, но не успя да му помогне да се спаси от изпадане. Желанието на Боруков е да продължи кариерата си в чужбина. 

Същото се отнася и за Исмаил Иса, който вече има два престоя на "Георги Аспарухов". През лятото таранът си тръгна от Черно море, след като не получи предложение за нов договор. През сезон 2020/21 Иса така и не вкара гол в първенството за варненци.

"Сините" са поставили краен срок на двамата да кажат дали ще акостират на "Герена". Шансовете това да се случи обаче на този етап не са толкова големи. Евентуално развитие може да има следващата седмица.