Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от победата над Царско село с минималното 1:0. Според специалиста тимът се подобрява в защита и иска от футболистите да нямат проблеми с напрежението.

„Лично смятам, че мачът беше равностоен, който беше отбелязал, щеше да спечели мача. Не мога са кажа, че сме превъзхождали, не мога да кажа, че сме били и по-слабия отбор. Имаше футболно равновесие и двата отбора се стараха да играят футбол. Домакините се бяха се постарали да почистят терена. Но на тежките условия стана добър мач“.

„В началото, когато започвах, първата задача беше да оправим нещата в защита. Имаме някакъв напредък, но все още имам някои сериозни забележки. Правим леки стъпки напред в играта в защита“.

Антон Узунов
55 снимки

„Дано напрежението да е изцяло върху мен. Свикнал съм. Имал съм и други предизвикателства. Нямам проблем с напрежението. Дано да е върху мен. След като сме футболисти и треньори на Левски, всички трябва да можем да носим отговорност. Това беше проблемът – прекалено лесно се сгъваме, прекалено лесно губим футболно самочувствие. В този план ще съм безкомпромисен.

„Аз определям състава. Това са мои решения. Имаме сгъстен цикъл, нормално е да имаме някакви други идеи. Колкото и да е неприятно времето, винаги е по-добре, когато на стадиона има привърженици. Не обичам мачове без публика“.

„След по-малко от три дни предстои мач с Ботев, трябва да се възстановим по най-бързия начин. По-добре сме, отколкото преди паузата. С всеки изминал кръг ще се движим по-добре на терена“, заяви Мъри.