Наставникът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от играта на неговия отбор, въпреки че тимът не успя да победи гостуващия ЦСКА 1948.

„Лично съм доволен от стила и начина на игра, който показа отбора. Играчите имаха желание, амбиция. Контролирахме мача до 70-ата минута. Имахме положения, но не можахме да ги реализираме. Ако продължаваме така, както през първото полувреме, с тази точност и увереност, мисля че отборът върви на прав път. Доволен съм от отбора днес“.

„Контролирахме мача и беше положително. Бързо превключвахме от фаза атака в защита, имахме и ситуации. Трябва да се работи и да се развиваме. Добро първо стъпало на „Георги Аспарухов“. Не съм очаквал да играем с такава увереност. Не оставихме шанс на съперника. Има да изчистваме още неща. Трябва да решаваме и кондиционните проблеми, които имаме“.  

Yulian Todorov / LAP.bg
66 снимки

„Огромна стъпка напред. За първи път Левски не допусна гол. ЦСКА имаше само една ситуация. Играта на отбора във всички фази беше добра. Липсваше ни повече късмет да отбележим красивите комбинации. Вратарят им също показа наистина добро ниво“.

„Търсим да решаваме проблемите чрез мачове. Футболистите спазват организацията, уверено и с настроение трябва да добавим някои елементи във фаза атака, но е твърдо радо, за да изисквам това от отбора. Значително има подобрение във фаза защита и контрола върху топката“.

„Ако така играе отборът, времената няма да са чак толкова далеч да играем добър футбол. Аз харесвам този футбол, а той отива на Левски. Това са неща, върху които трябва да се работи, ще има и лъкатушене. Не можем да очакваме чудеса заради ситуацията. Доминирахме днес във всичко. Видяхме добри неща и трябва да работим още във фаза атака“.

Антон Узунов
73 снимки

„Ако трябва да съм честен, имах сериозно вълнение най-вече от позитивизма на нашите привърженици. Непокътнати са останали привържениците на Левски. Продължават да бъдат стожери. Надявам се да отговаряме на техните изисквания“.

„През всеки три дни ще имаме мач. Тежки мачове предстоят и за другите отбори“, заяви Стоилов.