„Смятам, че заслужено спечелихме. Не успяхме да добавим голове, за да завършим по-спокойно мача, но доминирахме тотално. Не ми хареса динамиката в играта. Явно 21 дена пауза ни се отрази. Като показано на терена иначе нещата се получиха добре. Просто трябваше да си вкараме положенията, но старата слабост се прояви. След като съперникът нямаше точен удар, то и в защита сме били добри. Динамиката обаче не беше на характерното ниво“.

„Може да имаше и напрежение в играчите, което да се отрази на терена. Техен ангажимент беше да спечелят и го направихме с голяма доминация. Това е стилът на Левски, с изключение на детайлите“.

„Виждам любовта на феновете и ще искам да съм максимално точен. Ако не съм откровен и искрен, то ще се превърне в негативизъм. След малко ще изкажа моето решение. Всичко, което сме направили, може да се види – на терена, по стадионите и по отношение на финансите. От всякакво естество скокът е „лъвски“, но трябва да се продължи с надграждане, което за момента е трудно. Не съм се оплаквал за нищо, спазвах всички финансови ограничения“.

„Клубът трябва да се развива в положителна посока. Има хора, които решават. Имах две условия, за да съм в Левски, казах ги отдавна, другото е замазване на проблемите. Ако не лекуваш една рана навреме, тя ще изгние“, завърши той.