Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, сподели задоволството си от динамиката и себераздаването, показано от играчите му при загубата с 0:1 срещу Генчлербирлиги в контрола. Специалистът обаче изтъкна, че "сините" имат още много работа по отношение на владеенето на топката и завършващия пас. 

Yulian Todorov / LAP.bg
52 снимки

„Когато губим, няма как да сме доволни. Имахме шансове за гол, но не ги използвахме. Срещнахме агресивен и можещ отбор и стана добър мач, но продължаваме да изпитваме затруднения във финалната третина. Като динамика и желание съм доволен“, започна наставникът.

„Основният акцент е върху много елементи. Трябва да подобрим и увереността при владението на топката. При финалния пас трябва сме по-уверени и прецизни. Трябва да работим, няма как. Винаги е повод за притеснение, когато допускаш голове, но се справяме по-добре отзад, отколкото в нападение. Това беше поредна полезна проверка“.

„Имаме две контроли още и ще търсим оптимална 11-торка. Важно е да изберем титулярите, които участват най-добре в тренировките и мачовете. За Миланов се съмнявам да играе, но Сундберг ще играе“.

„Нямаме други централни защитници за момента. В последния мач ще ги завъртим, за да видим как се адаптират играчите. Ван дер Каап още има да поработи върху физическата форма и затова ще му дам шанс да се концентрира в това отношение. Мисля, че на тази позиция няма да имаме проблем с конкуренцията, тримата са солидни играчи“, завърши Стоилов.