Левият бек на Левски Иван Горанов направи добър двубой срещу Дунав (2:0), но въпреки това е бил смъмрен за някои свои действия. Треньорският щаб на "сините" не е останал никак доволен от начина, по който националът си изкара жълт картон в двубоя. Той бе официално предупреден заради реплика към главния съдия Никола Попов, съобщава „Тема спорт”.

Това бе вторият жълт картон на Горанов през кампанията в елита. Той трябва да внимава, защото "сините" нямат алтернатива на неговия пост. Иван е единственият типичен ляв бек в състава.

И при негово наказание или травма ще се наложи някой да бъде преквалифициран. Затова и треньорският щаб е предупредил Горанов да бъде по-внимателен в действията си и да не получава леки картони.

Днес "сините започват същинската подготовка за домакинството на Етър. Мачът от 15-ия кръг е в сряда от 15:30 часа на "Герена". Очаква се на линия за сблъсъка да бъдат централният нападател Найджъл Робърта и халфът Филипе Нашименто, които пропуснаха срещата с Дунав заради мускулни травми.