Наставникът на Ботев Враца - Даниел Моралес, коментира загубата с 1:3 от Лудогорец. 

"Първо искам да благодаря на футболистите, раздадоха се докрай. Разбират, че отборът на Лудогорец е по-голяма класа от нашия и се справиха. Да, допуснахме три гола, имаме да коригираме, но ги поздравявам за мъжката игра. От три мача насам все още не може да коригираме някои неща, но това е животът", заяви Моралес. 

"Мисля, че духът е минимумът. Трябва да играем добър футбол, да печелим точки, да знаем нашите правила. Лека-полека нещата може да се подобряват всеки ден." 

"Реално тук е много трудно да се вземат точки. Беше много трудно, те са класен отбор, имаха още куп положения. Но ние се справихме добре, раздадхоме се колкото можахме. Днес влязоха трима 17-годишни, другите са на по 18 и 19. Трябва да балансираме. Знаем, че Лудогорец и ЦСКА не са нашите противници. Нашите са от друго ниво." 

"С отборите от нашата черга трябва да се справяме по-добре и да си взимаме точките. Да, всеки мач е труден, но трябва да печелим точки, защото в крайна сметка футболът се играе за резултати. Знам, че с Локомотив София ще трябва да дадем максимума от себе си, за да вземем точки", завърши специалиста.