Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес запази спокойствие след разгрома, който претърпя у дома срещу ЦСКА 1948. Той призна превъзходството на съперника, но изрази увереност, че отборът му ще покаже много по-добро лице още в следващия мач.
 
"Противникът ни надигра напълно и заслужено спечели. Този мач показа, ча ЦСКА 1948 е в по-добро състояние. Получихме шамар, ще се вдигнем и ще продължим напред и нагоре.
 
Аз нося отговорност за играта и за резултатите. Президентът на клуба беше в съблекалнята преди малко. Той милее за отбора и дойде да ни подкрепи. Все пак никой не е умрял, семействата ни са здрави. Няма да правим трагедия от тази загуба, но трябва много работа, за да зарадваме нашите фенове в следващите мачове.
 
След първия гол имахме ситуация пред вратата на съперника, но не успяхме. Трябва да сме по-концентрирани, проблемът е в грешките, които допускаме пред нашата врата.
 
Бабунски беше най-добрият нападател в отбора и е нормално да ни липсва. Но това е футболът - едни си отиват, други идват. 
 
Трябва да има постоянство, играчите да разберат какво е да носиш фланелката на Ботев Враца. Надявам се за следващия мач с ЦСКА да мога да разчитам на двама от новите, които днес не играха.
 
ЦСКА има много добри индивидуалности, затова трябва всеки от нашия тим да играе на максимума си, както направиха от Локомотив София", заяви Моралес.