Наставникът на Ботев Враца, Даниел Моралес, поздрави играчите си за показаното старание по време на победата срещу Славия с 1:0. 

„Отношението и поведението на тези момчета ме печели всеки ден. Това дава на мен и на клуба увереност, че сме избрали правилните играчи. Не играхме добре, но със старание се случи. Късметът е на страната на тези, които работят. Благодарен съм, надявам се да сме здрави и да направим хубави мачове“, започна Моралес.

„И двата отбора искаха да победят. Много неща не се получиха и имаше лоши отигравания. Пресилени бяха двата картона на Кавдански. Щом са дадени обаче няма да връщам назад. Имаме други хора, които влизат в следващия мач. Доволен съм, че спечелихме тази битка“.

„Не мога да отлича работата на защитата. Краси Костов спаси две ситуации, те имаха и греда. Ние имахме по-чистото положение заради гола, но те имаха повечето шансове през първото полувреме. Футболът е такъв, че трудно се държи постоянно високо ниво. Ако момчетата обаче осъзнават, че това е начин да се играе, ще се получат нещата и занапред“, завърши той.