Треньорът на Ботев Враца – Даниел Моралес, беше щастлив след успеха с 2:0 срещу Славия във втори кръг от efbet Лига. Бразилецът с български паспорт отличи характера на футболистите при победата и сподели, че се надява това да продължи по същия начин.

„Мисля, че начинът, който подходиме към този мач, беше отговорен. Получиха се добри неща на терена. Славия е един добър отбор, но ние трябва да налагаме нашия стил. Днес ни се получи доста. Много положения създадохме и не ги вкарахме, но това е един резултат, който носи 3 точки. Доволен съм от раздаването на момчетата. Винаги е удоволствие да ги гледам така, след като феновете ни аплодират“, започна Моралес.

start-photo.bg
56 снимки

„Днес видях реакция от мача с Локо София. Това е шансът на момчетата и Ботев Враца да се доказва. Тук имаме футболист, който е играл на високо ниво. Тези хора трябва да са гладни постоянно. На един Кавдански, Цветанов, Коко – хора на голяма възраст, но се раздават докрай. Малките трябва да взимат пример. За предния мач не бяхме перфектни, тъй като условията бяха тежки, но винаги трябва да си поправяме грешките“.

„Не мисля, че аз като треньор искам само тук да бием. Но като сме домакини, не може другият отбор „да ни взима хляба“. Какво ще ядат моите деца? Тук се играе трудно и Ботев Враца трябва да побеждава. Трябва воля, дисциплина, но без добра игра не може да се побеждава всеки път“, завърши Даниел Моралес.