Старши треньорът на Ботев Враца - Даниел Моралес, разкри какво е вдъхновило неговите играчи за днешния успех над ЦСКА 1948. Наставникът сподели, че вчерашното представяне на Локомотив София срещу Септември с 9 души, е възбудило футболистите му и ги е накарало да оставят душите си на терена.

"Благодаря за честитката. Локомотив София от вчера ни възбуди, че отбор с характер може да вземе точка или три. Тези момчета заслужават поздравление. Бихме отбор, който е на трето място. Дисциплина, удоволствие на терена...", започна видимо развълнуваният Моралес.

Когато идвам на стадиона, охраната ме пита дали съм сънувал нещо. Не, аз не сънувам и не ми е минало през главата, че това може да се случи. Планувахме добрите резултати в първите два мача. Искаме да изкараме максимално точки, но трябва много работа, за да се изкачим в горната част на групата. Имахме шансове, и те имаха".

"Ще се зарадвам, ако се качим в горната група, но за това трябва много работа. Потенциалът се показва на терена. Мисля така, че трябва да играем най-добрия мач срещу Спартак Варна. Ще играем с подменен отбор, който е подменен при Херо. Да си оставим душата на терена", завърши Моралес.