Наставникът на Ботев Враца Даниел Моралес сподели след загубата от Локомотив София с 0:1 на стадион „Васил Левски”, че смелостта е нещото, което липсва на тима му. Той допълни, че не е притеснен за поста си, въпреки тежкото състояние, в което се намира Ботев.

„Според мен не ни достигна смелост. Тази дума е ключова във всички мачове. Ако нямаш смелост, и в живота е трудно. Трябва да имаш смелост, агресия, характер. Когато го нямаш е трудно. Срещу нас имахме един отбор, който се бореше за живота си на терена. Смелостта липсваше, за да можем да покажем лицето си. Много слабо първо полувреме за нашия отбор”, сподели Моралес.

„Мисля, че не става дума за младостта, а до човека. Винаги казвам в съблекалнята. Не може да заспиваш, а после да се молиш на бога за късмет. Когато поемаш пътя към треньорството, рано или късно ще дойде уволнението. Не усещам напрежение, ръководството има право да решава за моя пост. Когато виждат, че нещата са трудни и трябва да се промени нещо за доброто на клуба, аз съм съгласен. Аз се гордея с работата която върша и винаги си залагам главата си”, красноречив бе специалистът.