Старши треньорът на Ботев Враца – Даниел Моралес, не спести комплименти за Левски след победата на „сините“ с 1:0 над неговия тим. Моралес обясни, че трябва играчите му да са по-добри в дефанзивен план и да наподобяват италианските защитници, които по негови думи „не се бъзикат“. Специалистът пожела на Левски успех срещу Апоел Беер Шева и заяви категорично, че „сините“, ЦСКА и Лудогорец са фаворити във всеки мач.

“Без да се лъжем – Левски, ЦСКА и Лудогорец винаги са фаворити. Имаме достойнства и трябва да играем такива мачове. Аз като футболист съм ги играл. Левски е класа. Ние знаехме, че ще имаме възможности. Според моя списък имахме три чисти положения и още няколко от статични. Имахме повече шансове. До 82-ата Левски имаше няколко ситуации, но не бяха чисти положения. Наша топка беше. Знаехме за качествата на Уелтън и Рикардиньо...когато сгрешиш срещу тези класни играчи, те вкарват. Днес видях друго лице спрямо мача с Лудогорец. Отборът днес си върна малко самочувствието от последния кръг, когато не игра добре. Предстои мач с ЦСКА. Поздравявам Левски за победата, пожелавам им в четвъртък да излязат от тази фаза в Лига на конференциите. Поздравявам и моите момчета“.

„Болезнено е, че топката беше в наша полза. Липсва безпокойствие. Трябва да мислим малко като италианците. Те не се бъзикат, колкото по-далеч е топката, толкова по-добре. Най-добрите защитници. Трябва да вдигнем главата. Това, което направихме днес не е достатъчно.“

„Когато се базираш на един анализ на Левски, имаш няколко елемента, които да вкараш в играта. Знаем, че Левски са изморени от пътя, знаехме, че ще имат рокади. Знам какво е, играл съм в ЦСКА. Когато играхме с Йънг Бойс, след 3 дни имахме мач и с Монтана – много труден мач. Винаги съм казвал, че тези момчета могат да играят добър футбол. Агресивно търся добрия им футбол“.