Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес говори след победата с 1:0 над Пирин Благоевград. Наставникът не беше доволен от играта и пропуските на отбора си, въпреки че през голяма част от мача врачани играха с човек повече. 

"В последните мачове бяхме близо до точки, но днес дойдохме с нагласата да вземем това, което сме изпуснали. Това са по-трудни мачове, отколкото да играеш с Левски и ЦСКА. През първото полувреме Пирин имаше по-чисти положения от нас. Допускахме грешки. Второто полувреме променихме нещата и играхме повече в атака, но създадохме положения в края, защото се измориха. Не може да допуснеш толкова атаки на противника, когато си с човек повече. Имаме опитни играчи и трябва да играем добре постоянно. Създадохме положение, а те се измориха. Имаме проблем във фаза атака. Днес изпуснахме поне четири положения", започна Моралес. 

"Имахме възможности, но не бяхме компетентни в последната третина. Липсва ни концентрация, качество. Търсим нови играчи, но е трудно. Допускаме грешки във фаза атака, които са недопустими". 

"Мога да се зарадвам да играя срещу такива отбори и треньори като Черно море и Илиан Илиев. И аз искам да постигам това нещо. Искам отборът ми да има стил, а не само да рита напред за резултат. Искам отборът да се забавлява, да има дух. Искам да видя, че хората във Враца уважават отбора си", завърши Моралес.