Монтана и Царско село закриват 15-ия кръг в efbet Лига с двубой помежду си на стадион "Огоста". Срещата стартира в 17:30 часа и ще можете да я гледате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg пък ще имате възможността да проследите развоя на двубоя минута по минута. Най-добрият ни рефер Георги Кабаков ще ръководи мача. 
 
Футболистите на Монтана и Царско село ще излязат с фланелки с лика на отишлия си от този свят Никола Спасов, който работи в двата клуба за последно. Домакините са подготвили и специална церемония в памет на Адмирала преди първия съдийски сигнал.
 
За новаците в елита наказан за тази среща е Янко Ангелов, докато под въпрос са Росен Кръстев, Ивелин Илиев, Иван Михов и Валери Христов.
Атанас Атанасов, който се завърна начело на Монтана, сподели че напусналият този свят Никола Спасов му е оставил добро наследство в тима. 
Царско село пристига в Монтана без наказания Божидар Васев, който бе изгонен в мача с Етър. Тимът на Любо Пенев е в серия от четири поредни загуби, в които нямат и отбелязан гол. Столичани загубиха и последните си две гостувания на стадион "Огоста", не успяха да победят Монтана и в последния двубой в София, който завърши 0:0.