Легендата на Лудогорец - Козмин Моци, изрази своето разочарование, че не бе повикан в националния отбор на Румъния за старта на световните квалификации.

„Разбира се, че бих искал да бъда част от националния отбор на Румъния, но моето положение е много трудни. Вече съм на години, не играя за клубния си отбор и би било много трудно да съм в националния отбор. Трудно е някой да ви повика в националния отбор, когато не играете за клубния си отбор“, коментира Моци.

„Бих искал да имам повече мачове за националния отбор, но това е положението. С едното око се смея, с другото плача. Отидох на два турнира, но за съжаление не записах нито една минута“, добави той.

„Жалко, че не успяхме да се класираме за Евро 2020. Надявам се, че ще успеем да се класираме за Мондиал 2022 и ще имаме много по-добри резултати. На Световно първенство не сме се класирали от Мондиал 1998, така че е време да направим това, имаме добри играчи и вярвам в националния отбор. Надявам се, че ще се класираме“, каза още Козмин Моци пред „Телеком Спорт“.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.