Лудогорец официално представи последните нови попълнения в отбора - вратарят Симон Слуга и крилото Рик Джонатан, а техническият директор на клуба - Козмин Моци, даде разяснения относно намеренията на "орлите" в оставащите дни от трансферния прозорец. 

"Това са новите трансфери на Лудогорец, надявам се да играят много добре и да помогнат на отбора да стане шампион. Рик и Слуга са много качествени, опитни, затова са в Лудогорец. Сигурен съм, че ще ни помогнат да станем шампиони тази година", бяха първите думи на Козмин Моци. 

Антон Узунов 
5 снимки

"Трансферният позорец е отворен до края на месеца, а Лудогорец винаги търси класни футболисти. Засега нямаме нищо сигурно, не сме близо до нито един футболист. Когато нещо стане, ще го разберете официално от нашия сайт." 

"В този момент имаме доста добри футболисти на всеки пост. Не търсим спешно футболисти. Знаете, че при Лудогорец селекцията винаги е отворена до последния ден, така че ако можем да направим някои добри трансфери, на всеки пост може да има футболист", допълни Моци. 

"До този момент не се очакват нови изходящи трансфери. Нямаме официална оферта за някой от нашите футболисти. Все пак както сме отворени да привличаме, така сме отворени да говорим и за продажба на играчи." 

"Горе-долу всички в отбора са добре, имат нужда от още малко време за възстановяване, но се надявам, че до две седмици контузените ще почнат пълни тренировки с отбора", заяви директорът относно състоянието на играчите. 

LAP.bg
20 снимки

"Треньорът трябва да е доволен от работата на футболистите. Подготовката беше много тежка, зимата винаги е така. Надявам се след тази хубава подготовка да вдигнем нивото си и да играем по-добре и по-успешно от миналата година", завърши Моци.