Отчелият се с две попадения за успеха на Черно море с 4:1 срещу Царско село Илиан Илиев-младши грабна приза за най-добър играч на срещата и беше видимо доволен от чудесното индивидуално и колективно представяне. 

Илиев реализира първите две попадения за тима си и сподели уверенеоостта си, че той и неговите съотборници имат сили за 7-то място в крайното класиране на efbet Лига. Той не пропусна да посвети и двете си попадения на баща си Илиан Илиев-старши, който днес празнува рожден ден. 

„Искахме да покажем добър футбол, времето беше приятно и изиграхме страхотен мач. Играхме агресивно, вкарахме ранен гол и всичко тръгна добре“, започна Илиев.

„Ако всеки мач сме толкова ефективни можем да вкарваме винаги по 4-5 гола. Към това трябва да се стремим. Нямаме предпочитания за съперник. Ще играем срещу всеки съперник и ще се опитаме да спечелим. Имаме сили за 7-то място, показвали сме го.

„Емоционален момент беше днес за мен да отбележа на рождения ден на баща си. Видяхме, че отидох веднага след като го отбелязах при него. Мисля, че беше възможно най-добрият подарък за него“, завърши младокът.