Деветнадесетгодишният страж на Черно море Иван Дичевски сподели, че най-важното за него и неговите съотборници са били трите точки по време при успеха с 2:1 срещу Ботев Враца в среща от 13-тия кръг на efbet Лига. 

Дичевски беше с вина за гола на врачани, но сподели, че има още накъде да се развива в професионалния футбол. 

"Излязох с нагласата отборът да спечели. Въпросът беше да няма притеснение. Това, което сме тренирали, вече се показа. За първия гол имаше нарушение според мен, но това не може да ме оправдава. Може би малко късметът ми изневери, но това е. Най-важните бяха трите точки", каза младокът.

"Със сигурност имаше напрежение най-малкото, че отдавна не съм играл в efbet Лига - националният отбор е съвсем различно. За всички е различно като има фенове на трибуните. Футболът е направен за феновете. Има треньори, те трябва да преценят дали съм узрял за мъжкия футбол. Има накъде да израствам още и психически, и физически. В времето това ще стане", допълни Дичевски.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.