Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев изрази мнение, че и двата отбора са разочаровали с представянето си. Той обаче заяви, че и съдията Валентин Железов е изиграл роля двубоят да се развие по този начин.

Припомняме, че ЦСКА и Локо Пд завършиха при нулево реми.

„Напълно заслужено равенство. С оглед на очакванията за мача и двата отбора разочаровахме. За сметка на това много битка, борба, много нерви. Съдията спомогна за това мачът да изглежда така. Поделена точка, двата отбора показаха много битка и малко футбол“.

„Имаше ситуации, които за мен са необясними. Нарисувани картони не се дават. Недопустимо е да се свирят такива фулове и да се дават такива картони. На тях им спести няколко картона нарисувани, а на нас ни даде измислен картон. Не знам тенденция ли е. Последната седмица много отбори скочиха на съдиите. Далеч съм от мисълта, че той ни е виновен, че не сме победили. След като обаче отборите се критикуват за слаба игра и слабо ниво, трябва да се видят и съдиите по какъв начин свирят и с какво помагат на футбола в България да върви. Мисля, че имаше 55 фаула. 20 от тях бяха измислени, нямаше смисъл да се свирят“.

„Не може да се отрече, че двата отбора показаха много битка за всяка педя терен. Мъжки мач. Във фаза атака и двата отбора разочаровахме“, заяви Илиев.  


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.