Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев беше много разочарован слез загубата с 0:1 от Локо Сф. Той призна, че тимът му не е заслужавал и точка в днешната среща заради слабата си игра.

Той обаче се надява срещу Копенхаген в четвъртък отборът да покаже съвсем различно лице.  

„Много зле тръгна мача. В петата минута беше 1:0. Бяха много агресивни и мотивирани. С половинчати положения не става. Последният ни пас куцаше. В общи линии много слаб мач за нашия отбор. Не заслужавахме да вземем нещо оттук“.

„Какво има да мислим за мачовете в Европа? Не сме тръгнали да печелим Лигата на конференциите. Слаб старт, не сме мислили, че ще тръгнем по този начин. След като получаваш толкава ранен гол, мачът тръгва по друг начин. Този гол им даде самочувствие, започнаха с всички сили да рушат нашата игра и им се получи. Имахме нечисти положения, не създадохме достатъчно“.

Lap.bg
56 снимки

„По-емоционален заряд ще е, ако играеш срещу Локо Пд. Един нормален ма. Локо София не е това, което беше преди години. Пожелавам им успех. Ще чакаме втория полусезон да им го върнем“.

„Два мач - нула точки. Няма как да не ни притеснява. Хубавото е, че идва в началото и имаме време да поправим нещата. Не трябва тази слаба игра да ни повлияе. Надявам се да изглеждаме в  пъти по-добре. Ако подходим по същия начин, няма да е добре. Трябва просто към агресията и желанието, която ще е в пъти повече срещу Копенхаген, трябва да покажем футболни достойнства. Ако не покажем футбол, няма да можем да се противопоставим. Щом срещу отбор като Тотнъм бяхме на минути, значи имаме шансове“.

Илиев беше запитан и за бъдещето си в тима на Локо Пд:

„За много хора се говори. Няма да коментирам. Времето ще покаже.  Няма незаменими хора. Който и да си тръгне, Локомотив трябва да фактор в първенството. Няма значение кой ще си тръгне и кой ще дойде. Мислите ми са насочени само към мача в четвъртък. Трябва да изглеждаме добре. Времето ще покаже за бъдещето ми и на другите“, заяви Илиев.