Легендарният таран на Левски - Михаил Вълчев, сподели пред колегите от "Мач Телеграф" очакванията си за баража на "сините" срещу Арда, в който те ще търсят място в Лигата на конференциите през следващия сезон. Големият нападател на "сините" от 80-те години е оптимист преди двубоя.

"Много важен мач, който може да донесе доста плюсове на Левски - както финансови, така и като шанс нашите играчи да бъдат забелязани в Европа. По-добрият отбор сме и ако играем според възможностите си, ще победим. Арда обаче също е добър отбор и не трябва да има подценяване. Напрежението винаги го има в Левски, но играчите ни трябва да могат да се отърсят от него. Надявам се да вкараме ранен гол и да си улесним значително мача.

"Срещу ЦСКА си личеше, че през цялото време играехме много предпазливо. Предполагам, че основната цел беше да се опазим от контузии и наказания за този важен мач в Арда. Ясно е, че в битката за третото място нещата бяха на 90% решени още преди дербито с "червените". Въпреки това срещу тях за мен винаги трябва да се играе на 100%. В последните мачове допускаме голове, но не мисля, че проблемите ни са само в защитниците и вратаря, а и в халфовата линия. В нея играчите не са във форма от известно време и това улеснява противниците да ни създават положения и да бележат голове в нашата врата. Сонко Сундберг и Хосе Кордоба няма да играят, но очаквам Кристиан Димитров и Келиан Ван Дер Каап също да се справят, макар да не са играли много време заедно. Роналдо не мисля, че ще ни липсва чак толкова много. В последните мачове той не допринасяше кой знае колко за отбора, а Уелтън от другата страна е доста по-активен", добави някогашният любимец на Сектор Б.

Накрая той направи прогноза за днешния двубой.

"Ще кажа 2:0 за Левски. Длъжни сме да победим заради феновете. Ако загубим, това ще означава, че и сезонът е загубен. Надявам се, че до изненади няма да се стигне и пожелавам успех на Левски", завърши Мишо Вълчев.