Наставникът на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев бе изключително разочарован след тежкото поражение с 1:4 от Пирин в Благоевград. Според него основната причина е, че неговите играчи са млади и още не са сработени, а освен това спецът посочи нещата, върху които трябва те да работят.

"Не беше добър мач за нас, въпреки че в големи периоди владеехме инициативата. Защитата не се представи на ниво, особено крайните. Имаше и хубави неща, но като си загубил с 4:1, каквото и да кажеш в подкрепа на своите футболисти, ще е смешно. Имахме някакви ситуации за гол. Почти всички спорни моменти бяха в тяхна полза, но ще звучи смешно, ако се оправдаваме с тях. Ако не се получават нещата, виновен е треньорът", започна той.

"Опитът си е опит. Когато липсва, това не се компенсира. Налагаме млади футболисти, но опитът трудно се заменя. Срещу много по-опитен тим, който затваря пространствата, като допуснеш гол в 15-ата секунда, всичко отива по дяволите", продължи специалистът.

"Замисълът бе да бъдем по-атакуващи. Да затворим фланговете. Да притежаваме повече топката. Да надиграем Пирин. Не ни се получиха нещата. Който играе, бърка. Днес доста сгрешиха и затова ни вкараха 4 гола. Като играеш по-напред, оставяш пространства", поясни треньорът.

"Трябва да подобрим прехода, агресията. Затварянето в защита, позициониране. Много е трудно при младите играчи. Завършващият удар, последният пас. Почти всичко ни куца. Имаме добри състезатели, но още не са сработени", допълни още Миндев.