Министърът на младежта и спорта - Радостин Василев, коментира изявлението на боса на Славия Венцеслав Стефанов, който по-рано през деня акцентира, че Василев показва пристрастията си към един клуб - ЦСКА. Според Стефанов актуалният спортен министър помага главно на "червения" клуб, а това не бива да е така, трябвайки да помага на всички клубове.

LAP.bg
10 снимки

"Това момче, което го пишат министър. Той още от първия си ден показва пристрастието си към един клуб. ЦСКА не е единственият клуб, който има желание да си построи стадиона. Всички искат. Това показва, че той не става за тази работа. Да си остане адвокат на ЦСКА. Как ще помогне? Изразил готовност…. Ние имаме лични отношения с него като адвокат. Какво като е министър. След няколко години няма да е министър. Славия ще си остане Славия и след този министър. Трябва да е министър на всички, а не на ЦСКА. Как ще ми помогне? С какво ще ми помогне? Да си гледа министерството", заяви босът на Славия.

На брифинг пред медиите пък Василев отговори на думите на Стефанов: "Прочетох какво е казал Венци Стефанов и предпочитам да не му отговарям сега, тъй като сме се събрали в този момент да говорим за важни неща", бе краткият коментар по темата на министъра на спорта на Република България.