Вратарят на Левски Николай Михайлов изрази мнението си след края на срещата с Локомотив София. „Сините” изковаха победа с 2:1 след обрат, но Михайлов отново отчете лошите изяви на отбора си в хода на срещата.

Антон Узунов
48 снимки

„Говорихме си цяла седмица, че тези три точки бяха много важни за всички. Най-вече за нашите фенове, които ни подкрепят. За съжаление, затвориха стадионите и дано това нещо да се промени това нещо, защото те са важни за нашата игра. Афектиран съм за мача, направихме си го тежък. Просто се радвам, че взехме трите точки, които бяха много важни”.

„Не искам да правя разбори. Казахме си някои неща в съблекалнята сега. Не можахме да отговорим на агресията, стояхме далеч от тях, при статичните положения не бяхме добре. Физически второто полувреме пак не се получиха нещата. Важни три точки за нас след изстрадана победа. Срещу Левски всички се хвърлят на 100%. Важното е, че успяхме да победим”.

„Подготвен бях за дузпата от през седмицата. Това е практика от много години, не е от днес и вчера. Би добра дузпа, но за мое щастие я извадих. Последните 5-10 минути започна една паника отзад. Несериозно е Левски да е с такива точки. Не ме интересуваше преди мача как, но трябваше да я спечелим тази среща. Надявам се да заиграем по-освободено. Виждате какви млади момчета влизат, това е важно за тях да работят по-спокойно”, коментира Михайлов.