Вратарят на Левски – Николай Михайлов, говори след победата с 1:0 над Черно море. Стражът остана доволен от трите спечелени точки, като акцентира, че тимът му играе добре срещу претендентите за челните места, но точковият актив не е достатъчен за „сините“ в тези дуели.

„Важен беше мачът, тъй като последните мачове играем доволно, но изпускаме точките. Имахме такива мачове и вкъщи. От началото на сезона с претендентите за челните места не се представяме на ниво при точките. Беше изключително важно да вземем днес трите точки. Мачът се разви добре за нас. За мен е важно, че в защитата си свършихме работата добре и сега се готвим за Берое“.

„Неоспорим факт е, че не вкарваме много. Работим много и пробваме различни неща. Създаваме немалко положения, но не вкарваме лесно. Говорим с Пламен всеки ден, нормални неща от процеса на един млад вратар. Аз съм минал още по-млад. Има подкрепа, трябва да го преболедува. Работим заедно, всички сме с него и продължаваме напред. Аз съм сигурен, че с помощта на всички останали ще го направи“, каза Михайлов.