Играчът на мача в срещата Черно море - Левски, а именно Николай Михайлов, даде своето мнение за победата на неговия тим над "моряците" с 1:0. Цунами донесе победата за "сините" в морската столица, а капитанът на столичния тим заяви, че през цялото време е мислел за предстоящия финал за SESAME Купа на България срещу ЦСКА.

"Най-важното беше да вземем трите точки. И двата отбора се борим за Европа. Взехме жизненоважни три точки и сега се концентрираме към финала в неделя. От моя лична гледна точка, атмосферата беше страхотна, но за мен е мач като мач. След грешната стъпка на Ботев Пловдив се приближаваме към нашата цел. Трябва да зарадваме феновене ни в неделя. Изживяха големи мъки в последните години и заслужават радост", започна вратарят на "сините".

Антон Узунов
77 снимки

"Чувствам се добре след подготовката в Турция. Близо съм до оптималната ми форма, но след още един лагер ще съм по-добре. Те имаха своите шансове, ние нашите. Правим нещо добро и позитивно тук".

"Днес мислих изцяло за неделя, ако трябва да съм честен. Коментирахме с момчетата, че трябва да вземем финала - няма значение с каква игра и по какъв начин, просто трябва. Шапки долу към всички фенове, ще създадат уникална атмосфера. Видяхте как изкупиха билетите за 15 минути. Надявам се да стане един хубав мач и ние да вдитнем трофея", завърши Михайлов.