Полузащитникът на Берое Симеон Мечев сподели мнението си след победата над Ботев (Враца) с 2:1. Той сподели, че днешният успех е напълно заслужен и това ще даде допълнителен стимул на футболистите.

"Първите мачове винаги са изключително трудни, имат някакви неясноти. Беше важно за нас да стартираме с победа. Знаете, че сме напълно нов отбор с едва четири човека от миналата година". 

Няма слаби отбори. Победата е изключително важна. Поздравявам целия колектив. Напрежението е част от живота. Бяхме готови за този мач, знаехме какво ще ни очаква. Мисля, че постигнахме напълно заслужена победа над Ботев (Враца), въпреки че сме чисто нов отбор. С много себераздаване и тактическа дисциплина съумяхме да обърнем мача". 

"Благодаря на хората, които дойдоха и ни подкрепиха. Надявам се на следващия домакински мач да има още повече фенове. Играем мач за мач, ще даваме всичко от себе си. Колектив се прави с много здрава работа и разбирателство. Смея да кажа, че направихме уникален лагер в Тетевен и се подготвихме по много добър начин. Видяхте, че 90 минути не спряхме". 

"Арда се превърна в традиционно неудобен противник за нас. Имаме важни тренировки преди мача, надявам се да се подготвим по най-добрия начин", заяви Мечев.