Наставникът на Арда - Славко Матич, остана доволен от себераздаването на неговите момчета при нулевото равенство, но призна и разочарованието си от невъзможността да се вземе победата. Матич допълни, ч засега всичко върви по план за него и играчите. 

„Играхме добър мач, но загубихме две точки. Не съм доволен от резултата, но момчетата показаха характери и изиграха чудесен мач. Можеше да имаме 6 точки от тези мачове, с Левски и ЦСКА. Доволен съм, ще продължим да се развиваме“, започна сърбинът.

„Готвим се и лека-полека ще намерим и попаденията. Готвим се сега за Лудогорец, но всичко се развива чудесно за момента. Имаме страхотна публика. Не е лесно да се заработят симпатиите на феновете за толкова малко време, но те скандираха имена. Нещата се развиват добре и се надявам така да продължим“.

„Това е моят начин на работа – раздавам се на 100%. Има много неща, върху които да се работи, но мисля, че ще направим нещо. Мисля, че е плюс да започна със силни отбори. Обичам такива мачове и в тези срещи се вижда върху какво да работим. Не искам никой да се притеснява за резултата, аз съм отговорен за всичко. Само да играят като днес“, завърши Матич.