Капитанът на Курмовград – Божидар Кацаров, остана доволен от играта на своя тим и успеха с 2:0 над Септември. По този начин съставът на Атанас Рибарски се завърна на победния път след серия от лоши резултати.

В следващия кръг след паузата Крумовград ще се изправи срещу шампиона Лудогорец.

„Бяхме влезли в една лоша серия. Най-лошото беше, че не вкарвахме голове, а ние имаме наистина добри нападатели и това им тежеше. И днес имаха много положения, но просто може би проблемът е, че нямаме късмет. Иначе те са наистина на топ ниво. Важно беше в днешния мач да се отпушат. Всички играхме много добре. Ние сме едно голямо семейство. Ние сме едно голямо семейство. Няма значение дали губим или побеждаваме ние сме едно”, каза Кацаров.

„Всеки път говорим за Алекс Колев и излишно вкарваме енергия към него. Той вече е в друг отбор. Мисля, че няма нужда да го споменаваме вече. Той си е в друг отбор, развива се добре, помага на Левски, но нека в момента акцентираме върху нашите нападатели и техните качества. Алекс е топ нападател, много добър приятел ми е, но нека не му вкарваме постоянни енергии.

Напрежението във футбола е  най-сладкото нещо. Няма ли напрежение, то ти не си жив. В следващия кръг играем с Лудогорец. В този мач можем да излезем и да се забавляваме. Имаме добри резултати срещу тях. Една победа, една загуба и един равен, което не е толкова зле”, допълни още той. 

подкрепя българския спорт