Матеус Леони се сбогува с Арда Кърджали. Както стана известно, договорът на бразилеца с българския клуб изтече и не бе подновен. Леони вече има постигнато споразумение с унгарския Кишварда и ще продължи кариерата си там.

Уважаеми фенове на Арда. Пиша този текст, за да ви благодаря за цялото това време, което сме били заедно, благодаря ви за цялата любов, а също и за цялата подкрепа, която винаги ми оказвахте, на стадиона, а също и по улиците на Кърджали. Днес стигнах до края на цикъла си с клуба, но се надявам да не е довиждане, защото един ден искам да се върна. Благодаря на президента, че ми позволи да работя в този клуб, а също и за това, че семейството ми прекара чудесно в града. Благодарение на треньора Николай Киров и целия му треньорски щаб, вие бяхте много важни за развитието ми като спортист. Благодаря на моите футболни приятели за този специален сезон, който правим. Благодаря на всички, които са част от клуба. Сега съм фен на Арда, винаги ще бъда тук за всичко, от което се нуждаете. Никога няма да забравя всичко, което се е случило тук“, написа Леони във Facebook.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.