Младата звезда на Левски Мартин Петков говори след равенството на „сините” срещу Ботев във Враца. Двубоят от efbet Лига приключи без голове.

„Мисля, че беше много тежък мача. Теренът също така повлия да не се играе добър футбол. Това беше главната причина. Мисля, че трябва всеки мач да се мобилизираме. Не мисля, че умората трябва да ни бъде повод за оправдание”, сподели Петков.

„Не мога да кажа точно за играта, мисля, че главно теренът повлия. Опитвахме се да свалим и да си подадем топката, но и отборът на Враца прекъсваше играта и не се получи”, каза още той.

„Чувството да играя все по-често е много хубаво . Трудя се във всяка една тренировка и всеки един мач. Искам да получавам все повече минути. Конкуренцията е много голяма, но мисля, че това е много хубаво за мен като млад футболист.”

Не мисля,че липсата на победа през 2020 година е притеснителна. Играем мач за мач и се хвърляме за победа във всеки мач. Не е много приятно без фенове. Феновете на „Герена” са 12-ият ни играч и ни помагат много. И без фенове сме длъжни да бъдем на 200% за предстоящия мач с Лудогорец”, завърши младокът.