Футболистът на Локомотив Пловдив, Мартин Луков, е с шина на ръката, но призна, че контузията му не е тежка и възстановяването ще отнеме около 10 дни. Проблемът е в рамото, пише "Меридиан мач". 


Стражът ще пропусне гостуването на Берое в мач от 23-тия кръг на efbet Лига. Двубоят в петък започва в 17:30 часа и ще можете да го наблюдавате пряко по DIEMA SPORT или да го проследите с Gong.bg. 


"Получи се беля на тренировката с националния отбор, но така е във футбола", заяви вратарят. 

"Илко е изключителен вратар и човек. С него сме добри приятели и често ме съветва като по-голям и по-опитен. Знам кой е зад гърба ми и ако допусна грешка, ще трябва след това доста да изчакам. Сезонът ни засега е много добър. Вярвам, че можем да се преборим за място в топ 3, защото се обиграхме. Новите паснаха в колектива и схемата", призна Луков. 

"За всяко нещо трябва време и след лъкатушенето през миналия сезон сега гонимпостоянство, което се надявам да задържим докрая. Сега е най-трудно да се замени Жоро Илиев, който липсва на всички."

"Сега мачът с Берое няма да има нищо общо с този от есента. Там има нови футболисти и нов треньор. Ние обаче държим на нашата схема и стил и не се съобразяваме със съперниците", завърши Луков.