В Бразилия отдадоха дължимото на халфа на Лудогорец Марселиньо. Плеймейкърът спечели девета поредна титла с разградчани, след успех с 2:1 над Берое в последния кръг на efbet Лига. Бразилецът, заедно с капитана Светослав Дяков са играчите вдигали всички трофеи печелени до момента. Марселиньо говори пред globoesporte.com за титлата и дали ще остане в Разград и през следващия сезон.

Антон Узунов
45 снимки

„Огромна радост е отново да бъда шампион. Имам девет поредни титли, всяка, от които има свой специален вкус. Никое постижение в живота не е лесно. Много ценя титлата, защото дори да изглеждаше лесна, гледайки отвън, само ние знаем, че сезонът беше труден. Имаме цели като влизане в груповата фаза на един от европейските клубни турнири, както и отново да станем шампиони. Ценим постижението си, защото то представлява нашата работа и всеотдайността, която проявихме през целия шампионат“, каза Марселиньо.

„Все още не е ясно дали ще остана в Лудогорец и през следващия сезон, въпреки че остават още осем дни до края на договора ми с клуба. Има още един мач. Няколко пъти сме говорили, включително и през последната седмица. Но нищо не е конкретно все още. В момента преговаряме. Разбира се, че мога да остана, но първо трябва да подпиша нов договор. Ако остана целите ми ще са ясни – десета титла и кой знае – групите на Шампионската лига“, каза още бразилецът.