Плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо мечтае първенството да бъде подновено. Бразилецът се възползва от принудителната пауза и прекара голяма част от карантината в родината си – в Моджи Мирим, вътрешността на щата Сао Пауло. Именно там, той продължи да поддържа спортна форма, за да бъде готов за възобновяването на мачовете.

15 снимки

Марселиньо говори пред acritica.com за месеца на изолация в Бразилия, постигнатото с Лудогорец и бъдещите му планове.

„Прекарах месец в Бразилия и у дома си направих фитнес, за да поддържам форма. В България, клубът ми предостави всичко, за да се подготвя по най-добрия начин. Щастлив съм в Лудогорец. Вече девета година съм в Разград. Участвах във всички успехи на клуба и това ме удовлетворява“, заяви бразилецът.

В родината му припомнят, че след спечелването на осмата поредна титла с Лудогорец през миналия сезон, Марселиньо задмина Жуниньо Пернабукано, който имаше седем поредни шампионски отличия с френския Лион.

„От първата година, когато пристигнах сме шампиони. Това е благодарение на Господ!“, каза Марселиньо.

„Очаквам с голямо нетърпение мачовете да се възобновят. Дълго време не сме играли официален двубой. Футболът е част от живота ми и ми е много трудно без него. Нямам търпение да се завърна на терена“, добави още той.