Треньорът на Хебър Владимир Манчев сподели чувствата и мислите си след загубата на неговия отбор с 0:2 от ЦСКА 1948.

"Това бе мач, от който не съм доволен, определено. През първите 45 минути седяхме добре, но имаше някои неточности в изнасянето на топката. Теренът беше доста замръзнал, предупредих играчите да не предприемат рискове, но те допуснаха грешки в подаванията. Не допуснахме гол по този начин поне.

Започнахме добре второто полувреме, но някъде след 60-а минута сякаш ни свърши енергията. Със смените не успяхме да постигнем това, което целяхме и до края отборът на ЦСКА 1948 имаше центрирания и можеше да ни вкара.

Имахме проблем със завършването на атаките. Трябваше да бъдем малко по-директни. Това бяха указанията преди мача. Не успяхме да достигнем до точни подавания във финалната фаза на атаките, затова и липсваха положенията пред противниковата врата.

За нас всеки един мач е възможност да печелим точки, независимо срещу кой съперник е. Мисля, че остават 16 мача до края, трябва да дават всичко от себе си, когато има възможност резултатът да бъде променен, това да се направи.

Имаше 15 минути до края на мача и падахме с 0:1 а не видях някакъв стремеж и желание в нашите играчи да създадем положения или ситуации. Това определено не ми хареса. Доста напредва ремонтът на стадиона и съм сигурен, че за нашия първи домакински мач срещу Спартак Варна, ще сме именно на нашия стадион", сподели Манчев.